קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

פנקייקים רכים במיוחד שתוכלו לשנות להם את המרקם בהדרגה אם תמעכו את הבננה בצורה יותר גסה. פנקייק זו מנה טובה לאכילה, רק שימו לב שאתם מגוונים את ההגשה. אל תגישו מרקמים אחידים אלא גוונו את המנות והמרקמים שאתם מגישים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

צי"ק צ"ק

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

זמן בישול

צי"ק צ"ק

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 6-8 יחידות

  • גביע יוגורט. 150 מ"ל טבעוני או חלבי
  • 1 בננה
  • 1 כף גדושה קמח
  • 1 כפית א. אפיה 
  • שמן לשימון המחבת

אופן ההכנה

מועכים את הבננה. 

מערבבים היטב עם היוגורט, הקמח וא. האפייה

מחממים מחבת נון -סטיק. משמנים קלות. 

יוצקים שלוליות/ עננים על המחבת ומקפידים לשמור על חום בינוני 

אם העיסה לא מתייצבת במחבת, הוסיפו מעט קמח

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.