קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

רוצים ילדים מגוונים? תהיו מגוונים. שימו מגוון תוספות בחלקים שונים של הפיצה. בהתחלה אולי הם לא יאכלו, אבל ככל שתחשפו., גם הן יתנסו.

רוצים בצק מושלם ממש?? המירו חצי מהמים בחלב! לא תאמינו איזה בצק מתקבל

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב מעורב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב מעורב

רכיבים

  • 250  גרם קמח לבן
  • 250 גרם קמח כוסמין
  • 2 כפיות של שמרים יבשים
  • כפית מלח
  • 3-4 כפות של שמן זית
  • 1/3 + 1 כוסות של מים פושרים

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הקמח והשמרים היבשים . אני עושה את זה בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים כוס 1 של מים  ( רק כוס בהתחלה, כדי לוודא שזה לא יותר מידי) , השמן והמלח, ומתחילים ללוש.
מוסיפים תוך כדי לישה את 1/3 כוס המים הנוספת עד שנוצר בצק גמיש.ככל שתלושו יותר, יהיה לכם בצק יותר מושלם

יוצרים מהבצק כדור ומקמחים אותו קלות. מחזירים לקערה, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כ-1/2 שעה.
אם אתם רוצים להכין מראש, תוכלו להכניס למקרר ולתת לו לתפוח לאט יותר.

מחממים תנור ל 200 מעלות
מרדדים את הבצק ומניחים על נייר אפייה.
מורחים רוטב
גבינה ותוספת ואופים כ 15 דקות עד שהבסיס מוכן

רוטב העגבניות שלי – הנה המתכון באתר 

גבינה – אני אעדיף מוצרלה, היא פחות שמנה. 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.