קרדיט: המתכון של מריה
- צמחוני | מרקים | רך | ללא בוטנים | פחמימה | טבעוני | לעיסה בינונית | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן

הטיפ של עדי רסולי

ניתן לגוון את הטעמים על ידי תוספת קינמון, פרי מגורד או גיוון מקורות השומן (טחינה/שקדיה/חמאת בוטנים)
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
20-30 דקות

אלרגניים
ללא

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
מעורב | רך

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 4 מנות

- כוס אורז שטוף
2.5 כוסות מים
כוס חלב סויה (או משקה צמחי אחר)
כף סוכר
מעט קינמון

אופן ההכנה

שמים בסיר אורז ומים, ומוסיפים מעט מלח. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים כמעט ונספגים.
מוסיפים חלב סויה, סוכר וקינמון. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה.
*ניתן להוסיף שמן קוקוס כשמוכן או בלי שמן בכלל
אולי יעניין אותך
החנות שלנו