קרדיט: בת-חן

הטיפ של עדי רסולי

מתכון מעולה שלוקח בחשבון את צורת האחיזה של התינוקת או התינוק שלך. כשמכינים מראש בחיתוך נוח לאחיזה, כל המשפחה יכולה להנות מאותה הסיר בארוחה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ שעה של הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כ שעה של הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ25 יחידות

  • 1 בצל
  • 2 עגבניות
  • 1 גבעול סלרי
  • 1 גזר
  • מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, צ׳ילי גרוס, כמון
  • 1 ק״ג הודו טחון
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • פירורי לחם
  • מלח פלפל, כמון.

אופן ההכנה

חותכים בצל לקוביות שאפשר להחזיק, מטגנים מעט ומוסיפים ירקות חתוכים בצורה גסה (אנחנו נותנים לקטנה להחזיק לבד את הירקות) – עגבניות, סלרי, גזר.
מבשלים עם מים ומלח פלפל, פפריקה מתוקה וצ'ילי גרוס עד שהכול מתרכך.
בינתיים מכינים קציצות מבשר הודו טחון, פטרוזיליה קצוצה, פירורי לחם, מלח פלפל, וקצת כמון.
מוסיפים לסיר המבעבע את הקציצות  ואם צריך מוסיפים גם מים ומבשלים 40 דקות.

טועמים ומתקנים תיבול

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.