קרדיט: שירן אליהו הראל
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | 7 חודשים + | טבעוני | ללא ביצים | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
כדי לקבל ויטמין סי הגישו פרי או ירק טרי לצד הלביבות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
50 דקות כולל הכנה מקדימה
אלרגניים
גלוטן | שומשום
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 15 יחידות
- 1 כוס עדשים כתומות שהרתחתי בסיר עם מים וטחנתי מעט בבלנדר
- 1 תפו"א מעוך לפירה
- 1 בצל מטוגן קלות עם שמן זית
- רבע כוס פירורי לחם מוזהבים
- כוסברה קצוצה
- 1 כף טחינה גולמית
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים תפו"א ועדשים, מחממים את התנור ל 180 מעלות
מערבבים הכל בקערה ויוצרים קציצות
עוטפים כל קציצה בפירורי לחם מוזהבים ומניחים על גבי נייר אפיה משומן בשמן זית, אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו