קרדיט: רוקסן סער
- צמחוני | רך | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
ביצים | אגוזים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות
2 בננות בשלות
1/2 כוס חמאת שקדים טבעית
1/4 כוס דבש או סילאן טבעי
4 כוסות תרד/בייבי תרד
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
2 ביצים
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית וניל טבעי
1/2 כוס מים
מעט מלח
מעט שמן קוקוס לשימון התבניות
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 170 מעלות
שמים את כל המרכיבים בבלנדר/מעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים בתבניות מאפינס משומנות עד ל2/3 גובה.
אופים בתנור כ-15-20 דקות עד שהמאפינס עולים ומרגישים מוצקים למגע.
נותנים להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבניות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו