קרדיט: רוקסן סער

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

2 בננות בשלות
1/2 כוס חמאת שקדים טבעית
1/4 כוס דבש או סילאן טבעי
4 כוסות תרד/בייבי תרד
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
2 ביצים
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית וניל טבעי
1/2 כוס מים
מעט מלח
מעט שמן קוקוס לשימון התבניות

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 170 מעלות

שמים את כל המרכיבים בבלנדר/מעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים בתבניות מאפינס משומנות עד ל2/3 גובה.
אופים בתנור כ-15-20 דקות עד שהמאפינס עולים ומרגישים מוצקים למגע.
נותנים להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבניות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.