קרדיט: רוקסן סער
- ללא בוטנים | צמחוני | רך | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כחצי שעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | אגוזים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
2 בננות בשלות
1/2 כוס חמאת שקדים טבעית
1/4 כוס דבש או סילאן טבעי
4 כוסות תרד/בייבי תרד
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
2 ביצים
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית וניל טבעי
1/2 כוס מים
מעט מלח
מעט שמן קוקוס לשימון התבניות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
שמים את כל המרכיבים בבלנדר/מעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים בתבניות מאפינס משומנות עד ל2/3 גובה.
אופים בתנור כ-15-20 דקות עד שהמאפינס עולים ומרגישים מוצקים למגע.
נותנים להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבניות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו