קרדיט: רוקסן סער
- ללא בוטנים | צמחוני | רך | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | ללא דגים | מאפים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כחצי שעה

אלרגניים
ביצים | אגוזים | גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
רך יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

2 בננות בשלות
1/2 כוס חמאת שקדים טבעית
1/4 כוס דבש או סילאן טבעי
4 כוסות תרד/בייבי תרד
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
2 ביצים
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית וניל טבעי
1/2 כוס מים
מעט מלח
מעט שמן קוקוס לשימון התבניות

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 170 מעלות

שמים את כל המרכיבים בבלנדר/מעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים בתבניות מאפינס משומנות עד ל2/3 גובה.
אופים בתנור כ-15-20 דקות עד שהמאפינס עולים ומרגישים מוצקים למגע.
נותנים להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבניות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו