קרדיט: תמונה ומתכון: דניאל סוזי סידי ואסילייב

הטיפ של עדי רסולי

להכנת מנה אפויה, חממו תנור ל 200 מעלות בזמן הכנת הלביבות.
אפו מצד אחד והפכו צד עד להכנה יציבה.
ניתן להקפיא את הלביבות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה כולל אפיה/טיגון

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה כולל אפיה/טיגון

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

חצי קישוא קטן
חצי תפוח אדמה בינוני
חצי גזר בינוני
חצי גבעול סלרי
מלח – בערך 3/4 כפית
תבלין לקציצות
ביצה
3/4 כוס קמח מצה
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מגרדים את כל הירקות בפומפייה, וסוחטים מהם את הנוזלים

בקערה מכניסים את הירקות המגורדים והסחוטים מנוזל
מוסיפים את שאר המרכיבים.
יוצרים קציצות ומטגנים על מחבת משומנת קלות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.