קרדיט: תמונה ומתכון: דניאל סוזי סידי ואסילייב
- לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | כללי | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
להכנת מנה אפויה, חממו תנור ל 200 מעלות בזמן הכנת הלביבות.
אפו מצד אחד והפכו צד עד להכנה יציבה.
ניתן להקפיא את הלביבות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה כולל אפיה/טיגון
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
חצי קישוא קטן
חצי תפוח אדמה בינוני
חצי גזר בינוני
חצי גבעול סלרי
מלח – בערך 3/4 כפית
תבלין לקציצות
ביצה
3/4 כוס קמח מצה
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מגרדים את כל הירקות בפומפייה, וסוחטים מהם את הנוזלים
בקערה מכניסים את הירקות המגורדים והסחוטים מנוזל
מוסיפים את שאר המרכיבים.
יוצרים קציצות ומטגנים על מחבת משומנת קלות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו