קרדיט: מישל מייזל
הטיפ של עדי רסולי
עוגיות שמכיללות פרי, קמח מלא ומעט המתקה. פתרון מצוין לילדים היותר "גדולים" שכבר מזהים ורוצים משהו מתוק.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
10 ד' הכנה | 15 ד' אפיה
אלרגניים
גלוטן |שקדים | בוטנים | ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
קשה
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 25- 30 יחידות
- 2 בננות
- ביצה
- 1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית חלקה
- 1/4 כוס שקדייה
- 2 כפות סילאן
- קינמון
- כוס קמח כוסמין לבן או מלא
- 3 כפות קוואקר
- כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות.
מערבבים את החומרים הרטובים ולבסוף מוסיפים קמח ואבקת אפיה.
מניחים תלוליות על נייר אפיה ומכניסים לתנור המחומם
לאפות רבע שעה גג.
לאפות רבע שעה גג.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו