קרדיט: עדי רסולי
הטיפ של עדי רסולי
אני מעבירה לתבנית סיליקון את הרוטב שהתקרר ומכניסה להקפאה.
לאחר ההקפאה מעבירה לקופסה סגורה את "דסקיות הרוטב" שישמשו אותי להכנת רוטב לפסטה/קציצות /לזניה
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30- 40 דקות
אלרגניים
ללא
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
- 8 עגבניות גדולות
- 1 גזר/ קישוא (אפשר לוותר)
- 1 בצל גדול
- 3 כפות עדשים כתומות מושרות במים (לכיסוי מלא) לשעה – 4 שעות
- 1 פלפל אדום
- 2 שיני שום
- מלח,פלפל
- 1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את העדשים הכתומות במים כך שיכסו אותן היטב.
טוחנים היטב את כל המרכיבים, מתחילים בעגבניות ואליהם מוסיפים את יתר המרכיבים הקשים יותר
(בצל, שום, גזר קישוא חתוכים )
מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית, שמים לב כי השמן לא נשרף.
מוסיפים את התערובת הטחונה, את העדשים ובוחשים את תכולת הסיר.
(בצל, שום, גזר קישוא חתוכים )
מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית, שמים לב כי השמן לא נשרף.
מוסיפים את התערובת הטחונה, את העדשים ובוחשים את תכולת הסיר.
מוסיפים תבלינים
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומבשלים על אש קטנה.
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומבשלים על אש קטנה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו