קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

אני מעבירה לתבנית סיליקון את הרוטב שהתקרר ומכניסה להקפאה.
לאחר ההקפאה מעבירה לקופסה סגורה את "דסקיות הרוטב" שישמשו אותי להכנת רוטב לפסטה/קציצות /לזניה
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 30- 40 דקות

אלרגניים
ללא

מיומנות
מציצה וגריפה

מרקם
טחון

רכיבים

- 8 עגבניות גדולות
- 1 גזר/ קישוא (אפשר לוותר)
- 1 בצל גדול
- 3 כפות עדשים כתומות מושרות במים (לכיסוי מלא) לשעה – 4 שעות
- 1 פלפל אדום
- 2 שיני שום
- מלח,פלפל
- 1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את העדשים הכתומות במים כך שיכסו אותן היטב.

טוחנים היטב את כל המרכיבים, מתחילים בעגבניות ואליהם מוסיפים את יתר המרכיבים הקשים יותר
(בצל, שום, גזר קישוא חתוכים )
מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית, שמים לב כי השמן לא נשרף.
מוסיפים את התערובת הטחונה, את העדשים ובוחשים את תכולת הסיר.
(בצל, שום, גזר קישוא חתוכים )
מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית, שמים לב כי השמן לא נשרף.
מוסיפים את התערובת הטחונה, את העדשים ובוחשים את תכולת הסיר.
מוסיפים תבלינים
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומבשלים על אש קטנה.
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומבשלים על אש קטנה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו