קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

אני מעבירה לתבנית סיליקון את הרוטב שהתקרר ומכניסה להקפאה.
לאחר ההקפאה מעבירה לקופסה סגורה את "דסקיות הרוטב" שישמשו אותי להכנת רוטב לפסטה/קציצות /לזניה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30- 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כ 30- 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

  • 8 עגבניות גדולות
  • 1 גזר/ קישוא (אפשר לוותר)
  • 1 בצל גדול
  • 3 כפות עדשים כתומות מושרות במים (לכיסוי מלא) לשעה – 4 שעות
  • 1 פלפל אדום
  • 2 שיני שום
  • מלח,פלפל
  • 1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את העדשים הכתומות במים כך שיכסו אותן היטב.

טוחנים היטב את כל המרכיבים, מתחילים בעגבניות ואליהם מוסיפים את יתר המרכיבים הקשים יותר
(בצל, שום, גזר קישוא חתוכים )
מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית, שמים לב כי השמן לא נשרף.
מוסיפים את התערובת הטחונה, את העדשים ובוחשים את תכולת הסיר.
מוסיפים תבלינים
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומבשלים על אש קטנה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.