קרדיט: פרח
הטיפ של עדי רסולי
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד'
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב פרורי
זמן בישול
כ 30 ד'
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב פרורי
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
- 1.5 כוס בורגול (מושרה ב3/4 כוס מים ל10 דקות) שוטפים אחרי ההשריה
- 3 כוסות מים רותחים
- חצי בטטה חתוכה לקוביות קטנות
- קופסאת רסק עגבניות
- מלח, פלפל
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את הבורגול כ10 דקות ושוטפים
שמים כף שמן בסיר
שופכים לתוכו את הבורגול שטוף ומסונן.
מכניסים את הבטטה ומתבלים.
מוסיפים את קופסאת רסק עגבניות ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 20 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו