קרדיט: פרח

זמן בישול
כ 30 ד'

אלרגניים
גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
מעורב פרורי

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

- 1.5 כוס בורגול (מושרה ב3/4 כוס מים ל10 דקות) שוטפים אחרי ההשריה
- 3 כוסות מים רותחים
- חצי בטטה חתוכה לקוביות קטנות
- קופסאת רסק עגבניות
- מלח, פלפל
- שמן זית לטיגון

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את הבורגול כ10 דקות ושוטפים

שמים כף שמן בסיר
שופכים לתוכו את הבורגול שטוף ומסונן.
מכניסים את הבטטה ומתבלים.
מוסיפים את קופסאת רסק עגבניות ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 20 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו