קרדיט: פרח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 ד'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב פרורי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1.5 כוס בורגול (מושרה ב3/4 כוס מים ל10 דקות) שוטפים אחרי ההשריה
- 3 כוסות מים רותחים
- חצי בטטה חתוכה לקוביות קטנות
- קופסאת רסק עגבניות
- מלח, פלפל
- שמן זית לטיגון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את הבורגול כ10 דקות ושוטפים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
שמים כף שמן בסיר
שופכים לתוכו את הבורגול שטוף ומסונן.
מכניסים את הבטטה ומתבלים.
מוסיפים את קופסאת רסק עגבניות ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 20 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו