קרדיט: פרח

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב פרורי

זמן בישול

כ 30 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב פרורי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

  • 1.5 כוס בורגול (מושרה ב3/4 כוס מים  ל10 דקות) שוטפים אחרי ההשריה
  • 3 כוסות מים רותחים
  • חצי בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • קופסאת רסק עגבניות
  • מלח, פלפל
  • שמן זית לטיגון

 

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את הבורגול כ10 דקות ושוטפים

שמים כף שמן בסיר
שופכים לתוכו את  הבורגול שטוף ומסונן.
מכניסים את הבטטה ומתבלים.
מוסיפים את קופסאת רסק עגבניות ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 20 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.