קרדיט: ליטל סיביליה

הטיפ של עדי רסולי

אחרי שניסיתי להכין הנה כמה מסקנות –
טעמו עדין וטעים.
אם תרצו להגיש לתינוקות צעירים הם יאהבו ויהנו! יתכן שעבור פעוטות או מבוגרים תדרש מתיקות גבוה יותר.
ניתן גם להכין את המתכון כשם שהוא, לאחר מכן לחלק כך שמחצית המנה תהיה מתוקה יותר ומחצית במתיקות הרשומה.
אל תשכחו לסמן בצורה שונה גודל או כל סימון אחר. בתאבון!

 

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 35 דקות

אלרגניים

גלוטן| ביצה| חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב חלק

זמן בישול

כ 35 דקות

אלרגניים

גלוטן| ביצה| חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב חלק

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות

  • 1 תפוח
  • 1 גזר גדול
  • 5 כפות גדושות קמח תופח
  • 250 גר' גבינה לבנה (ניתן להחליף בחלב קוקוס/ חלב סויה/ חלב שקדים)
  • כף סילאן
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

מגרדים את התפוח והגזר על פומפיה
מערבבים את כל המצרכים בקערה ומוזגים לתבנית של 6 שקעים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים עד להזהבה (25-30 דק').

כמובן שניתן "לשחק" עם הכמויות לפי טעם אישי: להוסיף סילאן למתיקות נוספת, להוסיף קמח למרקם מלא יותר וכו'.

המתכון הנוכחי מייצר מרקם רך ומושלם בשביל הקטנטנים שלנו 🙂

בתאבון.

 

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.