קרדיט: מתכון ותמונה: רוני חן בוארון
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
בצל
חציל
תרד טרי
פחית עגבניות מרוסקות
עוף/קציצות
פחית שימורים של חומוס (או כוס-שתיים חומוס מבושל או קפוא)
תבלינים- פפריקה, כוסברה טחונה, קינמון, מלח, פלפל
שוקי עוף או קציצות שאתם אוהבים.
אופן ההכנה
חותכים את הבצל והחציל לקוביות גדולות. חותכים גס את התרד.
מטגנים במעט שמן את הבצל, מוסיפים את החציל ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים את התרד. מוסיפים תבלינים ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים פחית של עגבניות מרוסקות ועוד כ2 פחיות מים.
מרתיחים ומוסיפים עוף ו/או קציצות וחומוס.
טועמים ומתקנים תיבול.
מרתיחים היטב, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמוכן
**הוגש עם בורגול מטוגן עם בצל
(מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים ומטגנים את הבורגול, מתבלים במלח, מוסיפים מים ומבשלים כמו אורז).
אולי יעניין אותך
החנות שלנו