קרדיט: יוליה סלמן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הוסיפו לארוחה ירקות וויטמין c.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
20 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 500 גרם טבורוג / טוב טעם
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית סוכר וניל
- קורט מלח
- 1 ביצה
- 4 כפות קמח – 2 כפות לבלילה של הגבינה 2 כפות לטבילה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בקערה מועכים גבינה עם סוכר וסוכר וניל מוסיפים ביצה קורט מלח ו 2 כפות קמח
ומערבבים לעיסה אחידה.
מכינים כדורים בעזרת כף וטובלים ב- 2 כפות קמח הנותרות
מחממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו