קרדיט: יוליה סלמן

הטיפ של עדי רסולי

הוסיפו לארוחה ירקות וויטמין c.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
20 דקות

אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
רך | יציב

רכיבים

- 500 גרם טבורוג / טוב טעם
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית סוכר וניל
- קורט מלח
- 1 ביצה
- 4 כפות קמח – 2 כפות לבלילה של הגבינה 2 כפות לטבילה

אופן ההכנה

בקערה מועכים גבינה עם סוכר וסוכר וניל מוסיפים ביצה קורט מלח ו 2 כפות קמח
ומערבבים לעיסה אחידה.
מכינים כדורים בעזרת כף וטובלים ב- 2 כפות קמח הנותרות
מחממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו