קרדיט: יוליה סלמן

הטיפ של עדי רסולי

הוסיפו לארוחה ירקות וויטמין c.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

  • 500 גרם טבורוג / טוב טעם
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 4 כפות קמח – 2 כפות לבלילה של הגבינה 2 כפות לטבילה

אופן ההכנה

בקערה מועכים גבינה עם סוכר וסוכר וניל מוסיפים ביצה קורט מלח ו 2 כפות קמח
ומערבבים לעיסה אחידה.
מכינים כדורים בעזרת כף וטובלים ב- 2 כפות קמח הנותרות
מחממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.