קרדיט: יוליה סלמן
הטיפ של עדי רסולי
הוסיפו לארוחה ירקות וויטמין c.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
20 דקות
אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך | יציב
רכיבים
- 500 גרם טבורוג / טוב טעם
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית סוכר וניל
- קורט מלח
- 1 ביצה
- 4 כפות קמח – 2 כפות לבלילה של הגבינה 2 כפות לטבילה
אופן ההכנה
בקערה מועכים גבינה עם סוכר וסוכר וניל מוסיפים ביצה קורט מלח ו 2 כפות קמח
ומערבבים לעיסה אחידה.
מכינים כדורים בעזרת כף וטובלים ב- 2 כפות קמח הנותרות
מחממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו