גלידת שייק - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: מור

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להוסיף מקור שומן כמו טחינה/שקדיה, תוספת השומן גם מזינה וגם מייצרת מרקם נח לאכילה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דק' הכנה + זמן הקפאה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מציצה

מרקם

קשה | נמס

זמן בישול

דק' הכנה + זמן הקפאה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מציצה

מרקם

קשה | נמס

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 6 ארטיקים

  • 3 בננות
  • 1 תפוח
  • 1 אפרשזיף/נקטרינה
  • 1 תמר
  • מיץ תפוזים + מים

אופן ההכנה

טוחנים יחד את כל המרכיבים בבלנדר. מעבירים לתבנית ארטיקים ומקפיאים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.