קרדיט: מור
- צמחוני | ללא בוטנים | 6 חודשים + | רך | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | לעיסה ראשונית | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | מציצה וגריפה | 10 חודשים + | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להוסיף מקור שומן כמו טחינה/שקדיה, תוספת השומן גם מזינה וגם מייצרת מרקם נח לאכילה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
דק' הכנה + זמן הקפאה

אלרגניים
ללא

מיומנות
לעיסה מציצה

מרקם
קשה | נמס

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 6 ארטיקים

- 3 בננות
- 1 תפוח
- 1 אפרשזיף/נקטרינה
- 1 תמר
- מיץ תפוזים + מים

אופן ההכנה

טוחנים יחד את כל המרכיבים בבלנדר. מעבירים לתבנית ארטיקים ומקפיאים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו