קרדיט: אם את מזהה שהממתכון הוא שלך, כיתבי לי!

הטיפ של עדי רסולי

קינואה זהו אחד הדגנים המעניינים. יש בו יותר חלבון מאחרים והוא עשיר בסיבים. אתם משתמשים ? אחת הדרכים הטובות הוא לשלב את זה במתכונים. ככה זה נכנס בהדרגה למקרר ולתודעה! את הקציות האלו אופים ולא שוכחים "לשלוח" חלק לשלוח למקפיא "למנה לשבוע הבא" שתאפשר גיוון והערכות מהירה.
המרקם מצריך לעיסה כזו שמזיזה את הלשון בתנועה מעגלית בפה. לכן זו נקראת לעיסה מתקדמת. הגיל כמובן משתנה מתינוק לתינוק.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

30 ד' אפיה | 10 הכנה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה יחסית

זמן בישול

30 ד' אפיה | 10 הכנה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה יחסית

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 1 וחצי כוסות קינואה מבושלת
  • 1 תפוח עץ ורוד בינוני מגורד
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 ביצה
  • 3 כפיות שמן זית

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מערבבים את כל המצרכים בקערה ומגלגלים לכדורים בגודל כף.
מסדרים על נייר אפייה ומזלפים מעט שמן זית מעל.
אופים כ 30 דקות או עד שמוכן.
בתאבון.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.