קרדיט: מעין מולמן ליכטר

הטיפ של עדי רסולי

עוגיות ביתיות, תמיד יותר טוב מכל עוגייה קנויה. באלו יש המתקה בזכות הבננה וקינמון

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך יציב

זמן בישול

כ 25 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך יציב

רכיבים

בננה מעוכה
תפוח מגורר
שתי כפות טחינה
5-6 כפות שיבולת שועל (אפשר להוסיף טיפה יותר אם רוצים יותר קראנצ'י)
רבע כפית אבקת אפיה
רבע כפית קינמון

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים ומועכים את כל הרכיבים
יוצרים עוגיות על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים ל20-25 דקות לתנור על 180 מעלות עד להשחמה
*אפשר להוסיף מה שרוצים- פירות, שוקולד צ'יפס, סילאן/מייפל אם רוצים להמתיק (לדעתי אין צורך לקטנטנים) וכל דרך אחרת להפוך את זה למעניין
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.