קרדיט: מעין מולמן ליכטר
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
עוגיות ביתיות, תמיד יותר טוב מכל עוגייה קנויה. באלו יש המתקה בזכות הבננה וקינמון
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 25 ד'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
פריך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בננה מעוכה
תפוח מגורר
שתי כפות טחינה
5-6 כפות שיבולת שועל (אפשר להוסיף טיפה יותר אם רוצים יותר קראנצ'י)
רבע כפית אבקת אפיה
רבע כפית קינמון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים ומועכים את כל הרכיבים
יוצרים עוגיות על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים ל20-25 דקות לתנור על 180 מעלות עד להשחמה
מערבבים ומועכים את כל הרכיבים
יוצרים עוגיות על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים ל20-25 דקות לתנור על 180 מעלות עד להשחמה
*אפשר להוסיף מה שרוצים- פירות, שוקולד צ'יפס, סילאן/מייפל אם רוצים להמתיק (לדעתי אין צורך לקטנטנים) וכל דרך אחרת להפוך את זה למעניין
אולי יעניין אותך
החנות שלנו