- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | שומן | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות. לביבות מצריכות לעיסה בינונית, בעיקר כי המרקם שלהם מעט משתנה בין החוץ לפנים
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 25 דקות

אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצה

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
מעורב

רכיבים

- 2 ביצים
- 4 כפות קמח כוסמין תופח
- 2 כפות גבינה לבנה
- 2 כפות קוטג׳
- 1 פרוסה גבינצ מפוררת
- מעט בולגרית מפוררת
- 7 מדליוני תרד

אופן ההכנה

חולטים במים חמים את התרד עד להפשרה.
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים למחבת (משומנת מעט) עיגולים.
מבשלים שתי דקות כל צד או עד שמשחים קצת.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו