קרדיט: מיטל
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא דגים | שומן | מאפים | קצת מכל דבר | ללא שומשום | ארוחות קלות | מרקם יציב | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להחליף את הסוכר בסילאן טבעי, וכמובן לוותר על השוקולד 🙂
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כחצי שעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | חלב | אגוזים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 8 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 ביצה
- 2 בננות בשלות מאוד מעוכות
- שלוש רבעי כוס קמח תופח
- 4 כפות קוואקר
- 1 גביע קטן של שמנת
- 1 כף גדושה חמאת שקדים
- חצי כוס סוכר חום
- שוקולד צ'יפס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתופח ומשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו