קרדיט: מיטל
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | פחמימה | מאפים | ללא דגים | שומן | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להחליף את הסוכר בסילאן טבעי, וכמובן לוותר על השוקולד 🙂
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
ביצים | חלב | אגוזים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
ביצים | חלב | אגוזים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 8 יחידות
- 1 ביצה
- 2 בננות בשלות מאוד מעוכות
- שלוש רבעי כוס קמח תופח
- 4 כפות קוואקר
- 1 גביע קטן של שמנת
- 1 כף גדושה חמאת שקדים
- חצי כוס סוכר חום
- שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתופח ומשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו