קרדיט: מיטל

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להחליף את הסוכר בסילאן טבעי, וכמובן לוותר על השוקולד 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | חלב | אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | חלב | אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 8 יחידות

  • 1 ביצה
  • 2 בננות בשלות מאוד מעוכות
  • שלוש רבעי כוס קמח תופח
  • 4 כפות קוואקר
  • 1 גביע קטן של שמנת
  • 1 כף גדושה חמאת שקדים
  • חצי כוס סוכר חום
  • שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתופח ומשחים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.