לביבות קינואה ותרד

הטיפ של עדי רסולי

מנה שיש בה הכל בביס! תוכלו להמיר את הטיגון באפיה, חממו תנור ל 180 מעלות, הניחו נייר אפיה משומן וצרו עליו את הקציצות, יש לאפות כ 15 דקות מהצד הראשון וכ 10 דקות מהצד השני. הגישו לצד טחינה וירק טרי 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 50 דקות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 50 דקות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 25 לביבות

  • 1 כוס קינואה
  • כוס וחצי מים
  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות פטרוזיליה
  • 2 שיני שום
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1 גזר מגורד
  • 1 כוס תרד חתוך
  • 1/2 כוס פרמזן
  • 3/4 כוס פירורי לחם פנקו

אופן ההכנה

מבשלים כוס קינואה עם כוס וחצי מים, כעשר דקות, עד שהמים נספגים.
בקערה, מערבבים היטב את הקינואה המבושלת עם שאר המרכיבים. ונותנים לנוח ל10 דקות.
מטגנים במחבת, מומלץ לאכול חם ועם מטבל בצד.

בתיאבון:)

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.