לביבות קינואה ותרד – המתכון של טל
מספר מנות/יחידות:
כ-25
מרכיבים:
- 1 כוס קינואה
- כוס וחצי מים
- 3 ביצים
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות פטרוזיליה
- 2 שיני שום
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 1 גזר מגורד
- 1 כוס תרד חתוך
- 1/2 כוס פרמזן
- 3/4 כוס פירורי לחם פנקו
הוראות הכנה:
מבשלים כוס קינואה עם כוס וחצי מים, כעשר דקות, עד שהמים נספגים.
בקערה, מערבבים היטב את הקינואה המבושלת עם שאר המרכיבים. ונותנים לנוח ל10 דקות.
מטגנים במחבת, מומלץ לאכול חם ועם מטבל בצד.
בתיאבון:)
הטיפ של עדי רסולי
מנה שיש בה הכל בביס! תוכלו להמיר את הטיגון באפיה, חממו תנור ל 180 מעלות, הניחו נייר אפיה משומן וצרו עליו את הקציצותץ יש לאפות כ 15 דקות מהצד הראשון וכ 10 דקות מהצד השני. הגישו לצד טחינה וירק טרי