קרדיט: דנה

הטיפ של עדי רסולי

ארוחת בוקר או ערב, לצד סלט קצוץ וגבינה. את ההרכב הזו תוכלו להכין גם כלביבות אפויות בתנור או כ"פשטידה" על מחבת.
כל צורת הכנה ציצור מרקם שונה ותדרוש מיומנות לעיסה מעט שונה.
הופל מצריך לעיה די מתקדמת ויעילה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 דקות

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה

זמן בישול

כ 20 דקות

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: מכשיר מולטיקייק

  • 3 תפוחי אדמה (מגורדים)
  • חצי בצל (מגורד)
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן
  • 3 כפות קמח
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

מגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה והבצל ושמים יחד בקערה.
מוסיפים ביצה, שמן, קמח, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
מכינים במכשיר מולטיקייק כ10-15 דקות.
לאחר ההכנה אפשר למרוח "בריבועים" גבינה וממרחים שונים

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.