קרדיט: המתכון של חלי

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לוותר לגמרי על הסוכר אם תתבלו את המנה בקינמון ועוד פרי מגורד ( לאחר סיום הבישול)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

חלב (ניתן צמחי)

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

רך מעורב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

חלב (ניתן צמחי)

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

רך מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות

חצי כוס אורז שטוף
כוס וחצי חלב
1 כוס מים
3 כפיות סוכר (לפי הטעם אפשר לשים יותר או פחות)

אופן ההכנה

שמים בסיר את האורז, המים והחלב, מרתיחים ומנמיכים את האש. חשוב ביותר להקפיד לערבב כל הזמן בשביל למנוע את הידבקות האורז.
מוסיפים סוכר לפי הטעם.
מבשלים כ30 דקות על האש, האורז מתנפח והדייסה מסמיכה. לא לגמור את כל הנוזלים- במידה וחסר להוסיף.
מורידים מהאש ומניחים בצד לכמה דקות.

מגישים עם קוביות מנגו ובתאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.