recipes/no_eggs

קרדיט: שירה

הטיפ של עדי רסולי

ארוחה שתוציא את החביתה "מהקופסה" ותאפשר לילדים להעז גם טעמים חדשים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: ביצים כמספר הסועדים

  1. 3 כפות קמח עדשים (ניתן גם קמח חומוס או לשלב בין השניים).
  2. רבע כוס מים. כפית שמרי בירה – לא חובה אבל מוסיף טעם.
  3. חצי בצל קצוץ קטן וחצי קישוא מגורר מטוגנים טיגון קל. אפשר כל ירק שלא זקוק לבישול ארוך
  4. מלח פלפל לתיבול

אופן ההכנה

שמים את הקמח, מלח, פלפל ושמרי הבירה בקערה קטנה. מוסיפים מים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה במרקם בלילת פנקייק יחסית דלילה. לבלילה להוסיף את הירקות המטוגנים.
לשפוך למחבת על אש בינונית, להנמיך לאש קטנה, לסגור לשתיים-שלוש דקות, להפוך לעוד שתיים-שלוש דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.