קרדיט: נועה

הטיפ של עדי רסולי

מנה מלאה בביס 🙂 הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 45 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ 45 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 6 יחידות

  • 1 קישוא
  • 1 בטטה
  • חופן עדשים אדומות
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס טחינה
  • מעט גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מבשלים יחד את הקישוא, הבטטה והעדשים עד לריכוך (אולי אפשר רק לגרד על פומפיה, רציתי שיהיה ממש רך).
מסננים את הנוזלים.
מצננים מעט ומעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב וממלאים בתבנית שקעים.
אופים  כ20-30 דקות בתנור שחומם מראש  (לבדוק אחרי 20 דקות עם קיסם).
*במידה ולא מספיק סמיך ניתן להוסיף מעט קמח כוסמין או קמח רגיל.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.