קרדיט: נור אבו ראשד

הטיפ של עדי רסולי

אפיה בתנור, מונעת את שריפת השמן. העדיפו אפייה על פני טיגון. המרקם המתקבל יהיה נוח לאחיזה של התינוק.

בואו לקרוא את כל השאלות על המתכון בפוסט במתכוניה כאן

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

45 דקות

אלרגניים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

45 דקות

אלרגניים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 12 יחידות

  • 1 כוס כוסמת (השרייה של שעה ובישול עם 2 כוסות מים כמו אורז)
  • בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • גזר מקולף ומגורד
  • תפוח אדמה מקולף ומגורד
  • שתי כפות שמן זית

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים ומבשלים את הכוסמת לפי ההוראות

מטגנים בצל עד הזהבה בשמן זית
מוסיפים את השום ואת הגזר, מקפיצים קצת עד שמתרכך.
במעבד מזון: שמים את הכוסמת המבושלת, הבצל שום וגזר שטיגנו במחבת, את תפוח האדמה לאחר שסחטנו נוזלים ממנו.
מתבלים : מלח , פלפל, כורכום למי שאוהבת לתבל.
לעשות קציצות ולטגן במחבת עם מעט שמן משני הצדדים עד להשחמה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.