קרדיט: המתכון של ראל

הטיפ של עדי רסולי

קציצות ירק הן דרך מצוינת לגוון את ארוחת הבוקר הצהריים או הערב.
מתאימות גם לילדים שכרגע מרבים לאכול ירק כזה או אחר.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

לעיסה ביננונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

לעיסה ביננונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 קציצות קטנות

אריזה אחת של סלק בואקום – בערך 4-5 יחידות
2 כפיות טחינה גולמית
4 כפיות שיבולת שועל
חצי כפית כמון
קצת פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לחמם תנור ל-170 מעלות

מגרדים את הסלק בפומפי על החורים הקטנים יותר. סוחטים היטב את הנוזלים.
מערבבים יחד את הסלק, הטחינה, שיבולת שועל, כמון ופטרוזיליה. מכניסים למקרר לרבע שעה.
מורחים מעט שמן זית על נייר אפייה. מכינים מהתערובת קציצות ומניחים בתבנית.
בתנור שחומם מראש ל170 מעלות אופים כרבע שעה מכל צד.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.