קרדיט: המתכון של אסתר
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | 8 חודשים + | לעיסה ראשונית | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מציצה וגריפה | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון
הטיפ של עדי רסולי
אם תרצו, תוכלו לבשל ערב קודם את הכוסמת בכמות גדולה של מים עד ריכוך ( כ 30 דקות ). לקראת האכילה הוסיפו את הנוזל ועקבו אחר הוראות ההכנה
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ30 דקות
אלרגניים
מיומנות
לעיסה ראשונית | מציצה וגריפה
מרקם
רך | טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה
רבע כוס כוסמת
3/4 כוס חלב/ משקה צמחי
חצי כוס מים
רבע כפית קנמון
אופן ההכנה
שמים בסיר את הכוסמת, החלב והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים רבע כפית קנמון וומבשלים על אש קטנה עד שהמים נגמרים.
אני טחנתי את הכוסמת אבל לא חייבים אם אוהבים מרקם גס.
מוסיפים לזה מה שרוצים – שקדיה או כל ממרח אחר, פירות ועוד..
אולי יעניין אותך
החנות שלנו