קרדיט: המתכון של אסתר
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | לעיסה ראשונית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מציצה וגריפה | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן

הטיפ של עדי רסולי

אם תרצו, תוכלו לבשל ערב קודם את הכוסמת בכמות גדולה של מים עד ריכוך ( כ 30 דקות ). לקראת האכילה הוסיפו את הנוזל ועקבו אחר הוראות ההכנה
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ30 דקות

אלרגניים

מיומנות
לעיסה ראשונית | מציצה וגריפה

מרקם
רך | טחון

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה

רבע כוס כוסמת
3/4 כוס חלב/ משקה צמחי
חצי כוס מים
רבע כפית קנמון

אופן ההכנה

שמים בסיר את הכוסמת, החלב והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים רבע כפית קנמון וומבשלים על אש קטנה עד שהמים נגמרים.
אני טחנתי את הכוסמת אבל לא חייבים אם אוהבים מרקם גס.
מוסיפים לזה מה שרוצים – שקדיה או כל ממרח אחר, פירות ועוד..
אולי יעניין אותך
החנות שלנו