קרדיט: המתכון של אסתר

הטיפ של עדי רסולי

אם תרצו, תוכלו לבשל ערב קודם את הכוסמת בכמות גדולה של מים עד ריכוך ( כ 30 דקות ). לקראת האכילה הוסיפו את הנוזל ועקבו אחר הוראות ההכנה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

מיומנות

לעיסה ראשונית | מציצה וגריפה

מרקם

רך | טחון

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

מיומנות

לעיסה ראשונית | מציצה וגריפה

מרקם

רך | טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה

רבע כוס כוסמת
3/4 כוס חלב/ משקה צמחי
חצי כוס מים
רבע כפית קנמון

אופן ההכנה

שמים בסיר את הכוסמת, החלב והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים רבע כפית קנמון וומבשלים על אש קטנה עד שהמים נגמרים.
אני טחנתי את הכוסמת אבל לא חייבים אם אוהבים מרקם גס.
מוסיפים לזה מה שרוצים – שקדיה או כל ממרח אחר, פירות ועוד..

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.