קרדיט: הילה

הטיפ של עדי רסולי

קחו את המתכון בסיס למאפינס, תוכלו לגוון את הירקות.
תוכלו לגוון גם את מרקם המנה ע"י שילוב חיתוך שונה של הירקות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס

  • 1 גזר
  • 1 קישוא
  • 1 בטטה
  • 1 בצל
  • כוסברה (או מה שאוהבים, למשל שמיר)
  • 2 ביצים
  • כף פירורי לחם
  • תיבול: מלח, פלפ ל, כורכום – לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מגרדים בפומפיה את הגזר, הקישוא, הבטטה והבצל.
מוסיפים כוסברה, ביצים, פירורי לחם ותבלינים. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית מאפינס משומנת ואופים ב180 מעלות , 20-30 דקות – עד להזהבה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.