קרדיט: הילה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
קחו את המתכון בסיס למאפינס, תוכלו לגוון את הירקות.
תוכלו לגוון גם את מרקם המנה ע"י שילוב חיתוך שונה של הירקות.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 גזר
- 1 קישוא
- 1 בטטה
- 1 בצל
- כוסברה (או מה שאוהבים, למשל שמיר)
- 2 ביצים
- כף פירורי לחם
- תיבול: מלח, פלפ ל, כורכום – לפי הטעם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים בפומפיה את הגזר, הקישוא, הבטטה והבצל.
מוסיפים כוסברה, ביצים, פירורי לחם ותבלינים. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית מאפינס משומנת ואופים ב180 מעלות , 20-30 דקות – עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו