קרדיט: שרון רודרמן עסיס

הטיפ של עדי רסולי

אפשר להחליף את הקישואים בתירס, תרד, וכו׳.

כדי להקל על תהליך העיכול של התירס, כדאי מאוד לטחון אותו לפני שילובו במנה. תהליך העיכול יהיה יעיל יותר ותמנע סכנה של חנק.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה | 25 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה | 25 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים

  • בצל קצוץ
  • קישוא מגורד (לטגן קלות יחד עם הבצל)
  • 2 ביצים
  • 2-3 כפות יוגורט
  • 3 כפות קמח תופח (או קמח רגיל וכפית שטוחה אבקת אפייה)
  • מלח ותבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בקערה מערבבים היטב את כל המרכיבים הרטובים, 
מוסיפים קמח ומערבבים עד שנבלע בתערובת.
מעבירים לתבנית שקעים קטנים ואופים כ25 דקות או עד התייצבות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.