- ללא בוטנים | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
על מנת להגיע באפייה למרקם הדומה לטיגון, חממו מראש את התנור והכניסו את תבנית התנור שתתחממם טרם הכנסת הלביבות.
לקראת האפייה, הניחו נייר אפייה משומן על התבנית ואת תערובת הלביבות. התנור הלוהט עם התבנית הרותחת יאפשרו מרקם פריך.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 50 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה| גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 25 יחידות
- 4 תפוחי אדמה
- 2 בצלים
- 1 בטטה
- 3 כפות קמח כוסמין ו/או סולת
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
לגרד תפוחי אדמה, בטטה בצל
לסחוט את הנוזלים
לערבב את כל החומרים יחד
ליצור לביבות ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שמזהיבות
אולי יעניין אותך
מיומנות אכילה
אלרגניים
מרקם
החנות שלנו