קרדיט: הדר גואטה
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | ללא ביצים | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | פריך | שומן | 9 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להקפיא ולהפשיר בקלות, לחמנייה כזו היא כמעט ארוחה מלאה! הגישו לצד ממרח כמו טחינה וסלט ירקות, או מרק ירקות.
עבור תינוקות ופעוטות המנעו משומשום, בשל חשש לחנק
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
חלב| גלוטן| ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
פריך מעורב
רכיבים
- 1/2 קופסת גבינה לבנה
- 1 פרוסת גבנצ מגורדת
- 1/2 חצי כוס קמח כוסמין לבן
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 ביצה
- ממש מעט בולגרית מגורדת בשביל הטעם (יעבוד גם בלי * הערה של עדי )
- זיתים קצוצים קטן קטן
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 170 מעלות
מערבבים רטובים יחד, יבשים יחד ומאחדים תערובות.
יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפיה
אופים כ 30 דק (או עד שמשחים)
אולי יעניין אותך
החנות שלנו