קרדיט: הדר גואטה

הטיפ של עדי רסולי

כדאי להקפיא ולהפשיר בקלות, לחמנייה כזו היא כמעט ארוחה מלאה! הגישו לצד ממרח כמו טחינה וסלט ירקות, או מרק ירקות.
עבור תינוקות ופעוטות המנעו משומשום, בשל חשש לחנק

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

חלב| גלוטן| ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך מעורב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

חלב| גלוטן| ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך מעורב

רכיבים

  • 1/2  קופסת גבינה לבנה
  • 1 פרוסת גבנצ מגורדת
  • 1/2 חצי כוס קמח כוסמין לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 ביצה
  • ממש מעט בולגרית מגורדת בשביל הטעם (יעבוד גם בלי * הערה של עדי )
  • זיתים קצוצים קטן קטן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 170 מעלות


מערבבים רטובים יחד, יבשים יחד ומאחדים תערובות.
יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפיה
אופים כ 30 דק (או עד שמשחים)

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.