קרדיט: תמונה ומתכון: דניאל סוזי סידי ואסילייב

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ-15 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב קשה

זמן בישול

כ-15 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב קשה

רכיבים

300 גרם קמח תופח ( כ 2 כוסות מלאות)
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים רותחים
ביצה
מלח.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור על 180 מעלות

מערבבים את כל הרכיבים עד שמתגבש לכדי בצק רך ונעים.
נותנים לעיסה מנוחה קצרה
ממלאים ומכניסים לתנור לכ-15 דק

מילויים אפשריים:
טונה מתובלת עם לימון פפריקה ושמן זית.

מילוי ירקות-
קוצצים לקוביות קטנות גזר, קישוא, תפוח אדמה וסלרי .
שמים שמן זית במחבת. מחכים שיתחמם טיפה ושמים מלח ומערבבים. מוסיפים את הירקות ומטגנים בערך 10 דקות עד שמתרכך מעט.
במידה והכנו גם קציצות ירק (בקישור למטה) אז מוסיפים את הנוזל ירקות שסחטנו לצורך הקציצות + חצי כוס מים רותחים / או 3/4 כוס במידה ולא.
מכסים את המחבת ובערך לאחר 3 דק מערבבים.
כשהירקות מתרככים מועכים מעט ומכבים את הגז ונותנים למלית להתקרר .

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.