קרדיט: רות

הטיפ של עדי רסולי

הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

שעה ורבע

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

שעה ורבע

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית פשטידה

  • 300 גר' פסטה מבושלת
  • 300 גר' הודו/בשר טחון
  • 1 גזר
  • 1 קישוא
  • 1 בטטה
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • 1 אלפרו – משקה אורז לבישול
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • 3 ביצים
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומצננים.
קוצצים את הבצל דק ואת הירקות מגררים בפומפיה.
מטגנים את הבצל ומוסיפים למחבת את הבשר. לאחר מכן את שאר הירקות. כשהכל מתאחד מוסיפים את האלפרו ומבשלים מעט, מוסיפים את רסק העגבניות הקטן.
מבשלים כ15 דקות עד לריכוך ולאידוי קל של הנוזלים. מוסיפים מלח ופלפל.
מצננים, מוסיפים את הביצים ומערבבים טוב.
שופכים לקערה את הפסטה ואת שאר התערובת ומערבבים היטב.
משטחים בתבנית מלבנית גדולה, מכניסים לתנור עד להזהבה (כחצי שעה) ועד שהנוזלים מצטמצמים.
ניתן גם לפורר מלמעלה גבינה צהובה אם רוצים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.