קרדיט: מרב

הטיפ של עדי רסולי

כדי להקל על תהליך העיכול של התירס, כדאי מאוד לטחון אותו לפני שילובו במנה. תהליך העיכול יהיה יעיל יותר ותמנע סכנה של חנק.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ25 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ25 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ8 יחידות, תבנית שקעים קטנים/מולטיקייק

  • 2 ביצים
  • 1 קישוא בינוני מגורד
  • חופן תירס [אנחנו מליצים לקצוץ!]
  • 1/2 גביע קוטג'
  • 2.5 כפות קמח
  • 2/3 שקית אבקת אפיה
  • מעט מלח ופלפל
  •  כוסברה/פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: ריכוך חופן התירס במים רותחים. מחממים את התנור ל 180 מעלות.


בקערה מערבבים היטב את כל המרכיבים הרטובים, 
מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עד שנבלע בתערובת.
מעבירים לתבנית שקעים קטנים ואופים כ15 דקות או לחילופין אופים במולטיקייק כ8 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.