קרדיט: סיון מלמד

הטיפ של עדי רסולי

לביבות פרי מהירות. יתאימו כחלק מארוחה ליד יוגורט או ממרח שומני לטבול את המנה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד'

אלרגניים

גלוטן |שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 25 ד'

אלרגניים

גלוטן |שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

2 גזרים מגורדים דק
1תפוח עץ מגורד גס
חצי בננה מעוכה במזלג
1כף טחינה
1 כף גדושה קמח כוסמ
ין (ניתן להמיר גם לקמח אחר)

 

אופן ההכנה

מחמיים תנור ל 180 מעלות
לערבב הכל ולהכין לביבות.
לאפות על 180 מעלות בערך רבע שעה, עד שמתקשה ומתייצב.
יצאו לי 12 לביבות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.