קרדיט: שרון לביא

הטיפ של עדי רסולי

מתכון עשיר ומגוון. שימוש בקמח החומוס יספק מקור לאבץ. תרד ובטטה הם מקור מצוין לסיבים ומנרלים. ואת כמות הגבינות במתכון תוכלו להחליט  אתם.
מוטרדים מתהליך ההכנה ? תוכלו לקצר את הדרך (אך כנראה גם להשפיע על הטעם) אם תחתכו את הבטטה לקוביות ותכניסו עם קערת מים למיקרו לקיצור הדרך. כ 5 דקות לכל בטטה שחתכתם .

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ביצה |גבינה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ביצה |גבינה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית אינגלישקייק

1 בצל אחד קצוץ
3 שיני שום כתוש
כ 300 גרם עלי תרד טריים ( 2-3 כוסות )
1בטטה
2 ביצים
1/2 כוס קמח חומוס
2 כפות קוטג'
חופן בולגרית
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
מלח פלפל
2 כפות שמן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות | מכינים בטטה

מחממים תנור ל 180 מעלות
חותכים את הבטטה לרצועות ומכניסים לתנור עד ריכוך קל. כ 20 דקות 180 מעלות
(בהקמה תוכלו למצוא עוד דרך לריכוך הבטטה)
מחממים מחבת. מוסיפים 2 כפות שמן ומטגנים עד הזהבה את הבצל
קוצצים גס את התרד ומוסיפים למחבת
מגרדים את שיני השום פנימה
נותנים לנוזלים להתאדות ומורידים מהאש.

מערבבים בקערה :
בטטות, בצל ותרד ומוסיפים ביצים קמח גבינה ותבלינים.

יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לחצי שעה על 180מעלות

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.