קציצות טונה אפויות - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: מזל

הטיפ של עדי רסולי

גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כבר בגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

דגים | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

דגים | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ24 יחידות

  • 2 קופסאות טונה (ללא השמן)
  • 1 תפו"א מבושל ומעוך במזלג
  • 1 בצל קצוץ 
  • 1 שן שום קצוצה
  • 1 גזר מגורד
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 3 ביצים
  • כף קטשופ
  • כף-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • כ3 כפות פירורי לחם פשוטים
  • מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום.

מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב.
מרפדים תבנית בנייר אפייה , יוצרים קציצות ומניחים בתבנית.
אופים בתנור כחצי שעה, לקראת הסוף כדאי להפוך ולאפות כמה דקות נוספות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.