קרדיט: מזל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כבר בגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון)
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ45 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
דגים | ביצים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ24 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 2 קופסאות טונה (ללא השמן)
- 1 תפו"א מבושל ומעוך במזלג
- 1 בצל קצוץ
- 1 שן שום קצוצה
- 1 גזר מגורד
- פטרוזיליה קצוצה
- 3 ביצים
- כף קטשופ
- כף-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- כ3 כפות פירורי לחם פשוטים
- מלח פלפל לפי הטעם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום.
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב.
מרפדים תבנית בנייר אפייה , יוצרים קציצות ומניחים בתבנית.
אופים בתנור כחצי שעה, לקראת הסוף כדאי להפוך ולאפות כמה דקות נוספות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו