קרדיט: המתכון של כנרת

הטיפ של עדי רסולי

תינוקות יכולים להנות מתבלינים נקיים, תוכלו להוסיף כורכום או כמון . (כפית אחת מכל אבה לתערובת הכללית) אם תרצו לתבל במלח, תוכלו להוציא מנה לתינוק בתום הבישול, להוסיף מלח למנה הנותרת ולהגיש לכל המשפחה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה ורבע הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית- מתקדמת

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כשעה ורבע הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית- מתקדמת

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-17 יחידות

לקציצות:

400 גרם הודו נקבה טחון
1 בטטה
1 תפו״א
1 בצל קטן ,מגורד ללא המיץ
3 כפות פירורי לחם

לרוטב:

1 בצל קצוץ
רסק עגבניות קטן
קישוא

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים בטטה ותפוח אדמה

לקציצות:
מבשלים את הבטטה ותפוח האדמה עד לריכוך. מסננים ומרסקים.
מוסיפים בצל מגורד (ללא נוזלים) , את ההודו הטחון ופירורי לחם לפי הצורך (עד שמגיעים לעיסה לא רכה מידי ).

הרוטב:
קוצצים בצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים כוס מים  ורסק עגבניות קטן .
מערבבים טוב ומוסיפים את הקציצות ואת הקישוא (פרוס לחתיכות) לסיר
מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הקציצות.
מבשלים כשעה ורבע על אש נמוכה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.