קרדיט: דניאל סידי ואסילייב

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

בטטה אחת קטנה מבושלת
בננה אחת בשלה
תפוח אדמה קטנטן
כוס קמח
2 ביצים
מלח
חצי כוס עדשים כתומות מבושלות
קצת קינמון
אבקת אפייה
כפית שמן זית

אופן ההכנה

מרככים בטטה ותפוח אדמה בבישול
מבשלים את העדשים (בסיר מלא מים, עד ריכוך  ולאחר מכן מסננים)

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.