קרדיט: דניאל סידי ואסילייב
- צמחוני | ללא בוטנים | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | 12 חודשים + | אוכל אצבע
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
בטטה אחת קטנה מבושלת
בננה אחת בשלה
תפוח אדמה קטנטן
כוס קמח
2 ביצים
מלח
חצי כוס עדשים כתומות מבושלות
קצת קינמון
אבקת אפייה
כפית שמן זית
אופן ההכנה
מרככים בטטה ותפוח אדמה בבישול
מבשלים את העדשים (בסיר מלא מים, עד ריכוך ולאחר מכן מסננים)
אולי יעניין אותך
החנות שלנו