קרדיט: דניאל סידי ואסילייב
- צמחוני | ללא בוטנים | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בטטה אחת קטנה מבושלת
בננה אחת בשלה
תפוח אדמה קטנטן
כוס קמח
2 ביצים
מלח
חצי כוס עדשים כתומות מבושלות
קצת קינמון
אבקת אפייה
כפית שמן זית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מרככים בטטה ותפוח אדמה בבישול
מבשלים את העדשים (בסיר מלא מים, עד ריכוך ולאחר מכן מסננים)
אולי יעניין אותך
החנות שלנו