קרדיט: דנית גולדפרב
- צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | שומן | מאפים | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
מאפינס מהיר שטוחנים הכל יחד.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן | ביצה
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
- 2 גזרים
- 2 תמרים
- 2 קופסאות מחית תפוחים טבעית (113 גר כל אחד)
- ביצה אחת
- קצת קינמון
- 1/2 כוס סוכר חום
- 3/4 כוס שמן
- חצי כפית אבקת אפייה
- חצי כפית סודה לשתייה
- כוס ורבע קמח כוסמין
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
בנינג'ה (או כל מעבד מזון אחר): לטחון את המצרכים פרט לקמח, אבקת סודה לשתיה ואבקת אפיה
לאחר שטוחנים מוסיפים את המצרכים היבשים (האבקות)
יוצקים לתוך תבנית מאפינס משומנת את הבלילה כך שתמלא 3/4 מהגובה.
אופים בתנור שחומם מראש כ 20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש
אולי יעניין אותך
החנות שלנו