קרדיט: דנית גולדפרב

הטיפ של עדי רסולי

מאפינס מהיר שטוחנים הכל יחד.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

  • 2 גזרים
  • 2 תמרים
  • 2 קופסאות מחית תפוחים טבעית (113 גר כל אחד)
  • ביצה אחת
  • קצת קינמון
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 3/4 כוס שמן
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • כוס ורבע קמח כוסמין

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

בנינג'ה (או כל מעבד מזון אחר): לטחון את המצרכים פרט לקמח, אבקת סודה לשתיה  ואבקת אפיה
לאחר שטוחנים מוסיפים את המצרכים היבשים (האבקות)
יוצקים לתוך תבנית מאפינס משומנת את הבלילה כך שתמלא 3/4 מהגובה.

אופים בתנור שחומם מראש כ 20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.