קרדיט: עדי רסולי
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | ללא דגים | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ארוחה שתוציא את החביתה "מהקופסה" ותאפשר לילדים להעז גם טעמים חדשים.
חיתוך הירקות תלוי במיומנות האכילה של הילד. לתינוקות סביב 10 חודשים תוכלו ליצור "גליל ארוך" מהחביתה ולמלא בירק רק או ירק מגורד על פומפיה דקה.
לפעוטות תוכלו להגיש ממש כמו סושי!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
10 דקות
אלרגניים
ביצים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: ביצים כמספר הסועדים
- ביצה אחת לכל סועד
- מקלוני ירקות לבחירתכם (חיתכו בהתאם למיומנות האכילה של הילד)
- ממרח לבחירתכם (פסטו/ממרח טחינה בצבע/גבינה לבנה)
- קורט מלח
אופן ההכנה
- מכינים חביתה.
- מכינים אחד מהממרחים: פסטו אפונה, ממרח עדשים, טחינה בצבע.
- חותכים ירקות למקלונים.
- מרכיבים את המנה: מורחים על החביתה את הממרח שהכנו, מניחים כמה מקלוני ירקות/ירק מגורד ומגלגלים.
- חותכים לצורת סושי/ גליל ארוך ונוח לאחיזה, ומגישים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו