קרדיט: מתכון ותמונה: מאיה נצר

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

40 ד' הכנה לחציל | 20 ד' לפנקייק

אלרגניים

שכיחות נמוכה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

40 ד' הכנה לחציל | 20 ד' לפנקייק

אלרגניים

שכיחות נמוכה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

חציל קטן-בינוני
כף טחינה גולמית
לימון/מיץ לימון
ביצה
3 כפות גדושות קמח
כפית א. אפיה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: אופים את החציל בתנור בחום עליון תחתון 180°. עד ריכוך לסובב כל 20 דקות. אפש

במעבד מזון טוחנים את החציל עם כף טחינה גולמית, קצת לימון, קצת מים, קצת מלח, קצת פלפל.
מעבירים לקערה ומוסיפים
ביצה
3 כפות גדושות קמח, כפית אבקת אפייה.
מערבבים היטב ובעזרת כף יוצרים פנקייקים במחבת על חום בינוני-נמוך.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.