קרדיט: מתכון ותמונה: מאיה נצר
- צמחוני | רך | ללא בוטנים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
40 ד' הכנה לחציל | 20 ד' לפנקייק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
שכיחות נמוכה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
חציל קטן-בינוני
כף טחינה גולמית
לימון/מיץ לימון
ביצה
3 כפות גדושות קמח
כפית א. אפיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: אופים את החציל בתנור בחום עליון תחתון 180°. עד ריכוך לסובב כל 20 דקות. אפש
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
במעבד מזון טוחנים את החציל עם כף טחינה גולמית, קצת לימון, קצת מים, קצת מלח, קצת פלפל.
מעבירים לקערה ומוסיפים
ביצה
3 כפות גדושות קמח, כפית אבקת אפייה.
מערבבים היטב ובעזרת כף יוצרים פנקייקים במחבת על חום בינוני-נמוך.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו