קרדיט: מתכון ותמונה: מאיה נצר
- צמחוני | רך | ללא בוטנים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
זמן בישול
40 ד' הכנה לחציל | 20 ד' לפנקייק
אלרגניים
שכיחות נמוכה
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
חציל קטן-בינוני
כף טחינה גולמית
לימון/מיץ לימון
ביצה
3 כפות גדושות קמח
כפית א. אפיה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: אופים את החציל בתנור בחום עליון תחתון 180°. עד ריכוך לסובב כל 20 דקות. אפש
במעבד מזון טוחנים את החציל עם כף טחינה גולמית, קצת לימון, קצת מים, קצת מלח, קצת פלפל.
מעבירים לקערה ומוסיפים
ביצה
3 כפות גדושות קמח, כפית אבקת אפייה.
מערבבים היטב ובעזרת כף יוצרים פנקייקים במחבת על חום בינוני-נמוך.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו