קרדיט: מרין אסייג

הטיפ של עדי רסולי

קציצות אפויות נוחות לאחיזה מצריכות קצת יותר לעיסה מקציצות מבושלות. אפשר ורצוי גם להקפיא

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

יציב רך

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

יציב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כמות משפחתית גדול, אפשר להכין גם חצי כמות

500 גרם הודו נקבה/עוף טחון
2 כפות פירורי לחם/כמובן שיכולות להחליף גם בקוואקר או 2 פרוסות לחם.
2 כפות שמן זית+2 כפות לשימון התבנית
1 בצל קצוץ דק
1 ביצה
כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
חופן פטרוזיליה קצוצה ממש קטן
2 תפוחי אדמה בינוניים ו2 גזרים קטנים חתוכים לקוביות קטנות ומבושלות במיקרו.

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות.

מועכים את התפוחי אדמה והגזרים לפירה חלק

מוסיפים הודו, בצל קצוץ, ביצה, פירורי לחם, תבלינים ו2 כפות שמן זית ומערבבים ממש ממש טוב

מניחים במקרר לחצי שעה.

מרפדים תבנית עם נייר אפייה ושמן זית מרוח על התבנית בערך 2 כפות

מגלגלים קציצות ומסדרים בתבנית

אופים כ-20 דקות כדאי להפוך צד באמצע האפיה כדי שיקבלו צבע יפה וזהוב.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.