קרדיט: מעיין ברק

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

פרורי

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

פרורי

רכיבים

  • 1 כוס בורגול (מושרה בכוס מים רותחים עד שהמים נספגים)
  • בצל קצוץ
  • גזר מגורד בפומפיה
  • 3 עגבניות מגורדות
  • שמן זית
  • כוס מים
  • חצי קילו הודו טחון.
  • מלח, פלפל, שום, טיפה סוכר וטיפה מיץ לימון.

אופן ההכנה

מטגנים בצל בסיר מוסיפים את הבורגול פלוס עוד כחצי כוס עד כוס מים רותחים ומלח. מבשלים עד שאין מים.

בסיר רחב מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים גזר ומים.
מוסיפים תבלינים ולימון.
מוסיפים לרוטב הודו טחון ומבשלים יחד.
אם יוצא יבש מוסיפים עוד קצת מים, קצת פפריקה מתוקה או קצת רסק.
מבשלים כמה דקות עד שהבשר מוכן.
מגישים בצלחת בורגול ועליו את הבשר עם הרוטב.

ניתן גם לערבב הודו ובשר אדום יחד.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.