קרדיט: דנה

הטיפ של עדי רסולי

עוגיה יבשה, כזו שהכנתם בבית ולא קניתם בחנות, תמיד תהיה עדיפה על זו הקנויה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 דקות הכנה

אלרגניים

גלוטן | שקדים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה

זמן בישול

כ 20 דקות הכנה

אלרגניים

גלוטן | שקדים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה

רכיבים

  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1. כפית א. אפייה
  • כפית קינמון
  • רבע כוס מים
  • כף גדושה ממרח שקדים
  • כף גדושה סילאן טבעי

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מממים תנור ל 170 מעלות

מערבבים היטב יחד את כל המרכיבים.
משתטחים את התערובת בתבנית וחותכים לעוגיות.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ10 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.