קרדיט: דנה
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא ביצים | פחמימה | שומן | מאפים | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | קשה | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
עוגיה יבשה, כזו שהכנתם בבית ולא קניתם בחנות, תמיד תהיה עדיפה על זו הקנויה
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 20 דקות הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | שקדים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
קשה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1. כפית א. אפייה
- כפית קינמון
- רבע כוס מים
- כף גדושה ממרח שקדים
- כף גדושה סילאן טבעי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מממים תנור ל 170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים היטב יחד את כל המרכיבים.
משתטחים את התערובת בתבנית וחותכים לעוגיות.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ10 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו