קרדיט: שירן חדד
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | פחמימה | לעיסה בינונית | טבעוני | מרקם פרורי | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | המנה העיקרית | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים +
הטיפ של עדי רסולי
מנת הדגל של בן גוריון, יכולה בקלות להשתדרג למנה עם טעמים מגוונים. נקפידו לגוון את הצורה של הפתיתים, ואת הירקות אתם מוסיפים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 דקות הכנה
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
- 1 חבילת פתיתים
- 1 בצל
- 1 שן שום קצוצה
- 1 גזר
- 1 פלפל אדום
- 1 קישוא
- תבלינים – מלח, פלפל, מעט כורכום, כף סילאן וכף רסק עגבניות
אופן ההכנה
משמנים את הסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד ההזהבה.
מוסיפים את השום ומערבבים.
מגרדים על פומפיה או חותכים לקוביות קטנות את כל הירקות, מוסיפים לסיר עם התבלינים.
מאדים מעט, מוסיפים את הפתיתים ו-3.5 כוסות מים רותחים.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכל המים מתאדים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו