קרדיט: שירן חדד

הטיפ של עדי רסולי

מנת הדגל של בן גוריון, יכולה בקלות להשתדרג למנה עם טעמים מגוונים. נקפידו לגוון את הצורה של הפתיתים, ואת הירקות אתם מוסיפים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 דקות הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 15 דקות הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

  • 1 חבילת פתיתים
  • 1 בצל
  • 1 שן שום קצוצה
  • 1 גזר
  • 1 פלפל אדום
  • 1 קישוא
  • תבלינים – מלח, פלפל, מעט כורכום, כף סילאן וכף רסק עגבניות

אופן ההכנה

משמנים את הסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד ההזהבה.

מוסיפים את השום ומערבבים.

מגרדים על פומפיה או חותכים לקוביות קטנות את כל הירקות, מוסיפים לסיר עם התבלינים.

מאדים מעט, מוסיפים את הפתיתים ו-3.5 כוסות מים רותחים.

מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכל המים מתאדים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.