קרדיט: המתכון של חן

הטיפ של עדי רסולי

קמח תירס נותן למנה מרקם מיוחד וכפרי. אם אין לכם רסק תפוחים תוכלו להמיר בתפוח עץ מגורד או לטחון תפוח לנפח,המופיע במתכון

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות

חצי כוס קמח לבן
חצי כוס קמח תירס
כפית וחצי אבקת אפיה
קורט מלח
רבע כוס יוגורט/חלב פרה או סויה או שקדים /שמנת חמוצה (אני השתמשתי בקרם קוקוס)
רבע כוס רסק תפוחים
1 ביצה
2 כפות סילאן (מתיקות מעודנת, אפשר יותר)
מעט פירות יער

אופן ההכנה

מערבבים בנפרד את המרכיבים היבשים והרטובים. מאחדים תערובות בבחישה מינימלית.
מוזגים שתי כפות גדושות של בלילה לתבנית מאפינס משומנת.
מעטרים עם פירות יער.
אופים 20 דקות על 180 מעלות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.