קרדיט: אלינור
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ניתן להגיש לצד פירות חתוכים ויוגורט.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' כולל בישול הבטטה
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ6 יחידת גדולות
- 2 ביצים
- 1 כפית אבקת אפייה
- חצי כוס קמח
- 2 כפות מייפל
- חצי כוס בטטה מרוסקת
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים בטטה 1 קטנה
בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים.
מחממים מחבת על חום בינוני ומטגנים משני הצדדים (אני לא משמנת את המחבת כי זה מחבת קרמי)
אפשר להגיש עם שמנת חמוצה או סירופ מייפל.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו