קרדיט: פלג פייס אטינגר

הטיפ של עדי רסולי

טופו, אחד מחומרי הגלם הכי זמינים וקלים לעבודה. אלא אם אתם מפחדים ממנו 🙂 נסו לשלב מתכונים עם טופו, זה חלבון זמין שלא מצירך התעסקות מראש (כמו הפשרה) שישמר במקרר באריזתו המקורית גם תקופה די ארוכה. את הקציצות האלו תוכלו להקפיא לאחר ההכנה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

גלוטן | סויה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

גלוטן | סויה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כתבנית תנור

3 תפוחי אדמה מבושלים
חבילת מדליוני תרד
2 בצלים
3-4 שיני שום
2 כפות פרורי לחם
2 כפות שמן זית
חבילת טופו

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות | מבשלים 3 תפוחי אדמה

מועכים את תפוחי אדמה לפירה.
מחממים תנור ל180 מעלות.
קוצצים את הבצל והשום דק מטגנים מעט ומוסיפים לפירה.
מפשירים את מדליוני התרד ומוסיפים לאחר סחיטת נוזלים. (ניתן להפשיר במיקרו, או לחלוט במים רותחים)
מגרדים/ טוחנים את חבילת הטופו ומוסיפים לתערובת
מערבבים ומוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם
מוסיפים פרורי לחם  ו 2 כפות שמן זית
יוצרים כדורים ומברישים מעל בשמן זית ולתנור 180 מעלות טורבו כ30 דק
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.