קרדיט: שירה סגל
- צמחוני | רך | ללא בוטנים | טבעוני | לעיסה בינונית | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא ביצים | 7 חודשים + | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אפשר להוסיף ירק טרי או פרי חתוך טרי בשביל ויטמין C
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
השרייה לילה+ 20 דקות
אלרגניים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
כוס כוסמת ירוקה מושרית במים כל הלילה
מעט חלב (רגיל או צמחי), אפשר להמיר גם במים
מייפל/קינמון/סילאן – אופציה מתוקה
מלח, פלפל- אופציה מלוחה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: כוס כוסמת ירוקה מושרית במים כל הלילה
בבוקר לסנן את הנוזלים אבל לא את הכל, להשאיר טיפה כי יוצא מהקטניה מין ג'לי והוא מאד בריא!
להעביר לבלנדר
להוסיף קצת חלב רק עד לכיסוי
לטחון למרקם של בלילת פנקייק רגילה
לבלילה מתוקה להוסיף מייפל/קינמון/סילאן לפי הטעם
למלוחה מעט מלח ופלפל
לטגן רגיל כמו פנקייק
אולי יעניין אותך
החנות שלנו