קרדיט: המתכון של שינד

הטיפ של עדי רסולי

על מנת להימנע מסכנת שאיפה, יש לערבב את הקוקוס כחלק מתערובת העוגה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

אגזוים | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

אגזוים | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-2 תבניות תנור

2 ביצים
8-10 תמרים ללא חרצנים
2 בננות בשלות
1 כפית קינמון
1/4 כוס שמן קנולה
2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס קמח לבן
1/2 כוס שיבולת שועל
1 כפית תמצית וניל, קוקוס (לפזר מעל)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

טוחנים את התמרים יחד עם ביצים,  בננות וקינמון , עד שהתערובת אחידה ומעט מקציפה. לשפוך לקערה. להוסיף את השמן, לערבב טוב עם כף. להוסיף את שיבולת שועל, קמח, אבק אפיה, תמצית וניל וקוקוס לערבב טוב.
לשפוך את הבלילה לתוך התבנית המרופדת
זמן אפיה הוא בין 40 דקות לשעה, תלוי בעוצמת התנור. לבדוק אחרי 40 דקות אם הקיסם יוצא יבש.
לקרר לפחות שעה לפני שחותכים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.